Tisztelt Precíziós Lövők,

Az IPRF 2022. augusztusára tervezett első világbajnoksága szervezés alatt van. Tervek szerint a verseny a francia szövetség szervezésében, a bitche-i katonai lőtéren kerül lebonyolításra 2022.08.02 és 08.06. között.

Azok a sporttársak, akik szeretnének rajta részt venni, a jelen helyzetre való tekintettel, kvalifikáció nélkül jelentkezhetnek a versenyre.

Feltétele az MDLSZ-nél euróban befizetett nevezési díj, összege, 395 EUR. Befizetési határidő: 2022. április 30. A befizetett nevezési díj semmilyen körülmények között nem téríthető vissza.

Az MDLSZ a világbajnokságon részt vevő versenyzőket úgy támogatja, hogy három felkészülési versenyre ezeknek a versenyzőknek kifizeti a nevezési díját, és biztosít egy csapatpólót minden versenyzőnknek, továbbá a csapatban, vagy egyéniben 1. – 6. helyezést elérő versenyzőink számára visszatérítjük a nevezési díjukat.

A felkészülési versenyek: 
– Ludovika Precision Rifle Challenge május 7. Kisbér.
– Kahles Kupa junius 05. Kisbér
– Proshooting Kupa julius 16. Kisbér.

A versenyek pontos időpontja, helye, a nevezés feltételei és módja az MDLSZ honlapján olvasható.

A világbajnokság az MDLSZ honlapján az mdlsz.com / szakágak / gyorskombinált és preciziós szakág fejlécénél az IPRF logóra kattintva elérhető, ahol a kategóriák, és egyéb információk, továbbá a szabályok elérhetőek. (www.precisionrifle.org)

Amennyiben több információ áll rendelkezésre, úgy arról folyamatosan tájékoztatást adunk.

Akik szeretnének a franciaországi világbajnokságon elindulni emailben (t.szikszay@gmail.com) jelezzék nekem ezt április- 19-ig, személyes adatok és versenyengedély szám megadásával.
A befizetett versenyzők egy 2×1 napos felkészítő tréningen is részt vehetnek amit Simonyi Ottó ezredes úr tart.

Letölthető……….

Üdvözlettel,

                  Szikszay Tamás szakágvezető
           Gyorskombinált & Precíziós szakág