Kedves Sporttársaink!

Ahogy korábbi körleveleinkben olvashattátok, nagy gondot okoz rendszerünk számára a sokezer sportoló ügyeit nyilvántartó rendszerünkben a be nem azonosítható befizetések kezelése.

Ennek egyetlen megoldása az, ha a szövetség felé befizetők, vagy banki utalást indítók csak kiállított számla ellenében, csak a kiszámlázott összeget, és a közleményben mindig a számlánk számát feltüntetve utalnak.

Alább újra megosztjuk a honlapon is olvasható legutóbbi Elnökségi határozatot (2020.01.30./01 számú határozat), melyet egy hónap türelmi idő után, 2020.03.01-től szó szerint be fog tartani a főtitkári iroda, vagyis a nem a fenti három követelmény szerint érkező befizetést nem vesszük figyelembe. Az ilyen kóbor jóváírások addig parkolnak majd egy gyűjtőszámlán, míg a befizető maga – írásban – nem tisztázza a befizetés jogcímét.

Minden nap érkezik rengeteg olyan befizetés, ahol nem szerepel a számla száma, de sokszor még a befizetés jogcíme sem. Kérjük, értsétek meg, ha nem a számlaszám szerepel a közleményben (és csak az!), akkor a befizetés automatizált kezelése nem megoldható. Sem adószámmal, sem a befizető
leánykori nevével, sem a személyi igazolvány számával nem megyünk semmire és nem is nagyon érdekel minket. Az utaló egyesület nevét sem kell a közleménybe írni, mert azt a bank egyébként is közli.
Egyetlen adat számít, ez pedig a szövetség által kibocsátott számla száma.

Kérjük, alább olvassátok el újra a határozatot, és kérjük, hogy közös érdekünkben, elsősorban azért, hogy hatékonyabban és gyorsabban szolgálhassunk ki Benneteket, tartsátok be a szabályokat.

Továbbra is számítunk támogatásotokra és segítő észrevételeitekre.

Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,

Dr. Fábián Lajos
alelnök

Letöltés: Elnökségi Hírlevél – 46. szám – 2020.02.18.

Melléklet: 2020.01.30./01. számú Elnökségi Határozat