Kedves Szakágvezetők, és Szakági Sportlövők!

Ugyan jelen hírlevelünk elsősorban a szakágak vezetőinek szól, de a feltételezzük, hogy a szakágakon belül egyeztetések zajlanak a szakági tevékenységről, és a költségvetés felhasználásáról, ezért szélesebb körben is megosztjuk felhívásunkat.

Amint azt a 2020.01.13-i elnökségi ülés jegyzőkönyvében is láttátok, ezúton újra kérjük, hogy legkésőbb 2020.02.07-ig készítsétek el a szakágaitok 2019-es működési évéről szóló beszámolókat, és küldjétek meg az mdlsz@mdlsz.com központi email címünkre.

A kérdéses beszámolóban – a Felügyelőbizottságunk kifejezett megerősítő kérése alapján is – kérjük, hogy adjatok részletes képet arról, hogy 2019-ben hogyan és mire használtátok fel a szövetség közgyűlése által a szakágaitok rendelkezésére bocsátott pénzügyi keretet.

Az idő szorít, február közepére a közgyűlés elé kerülő anyagoknak készen kell állnia.

Tisztelettel felhívjuk a szakágvezetők figyelmét, hogy amely szakágtól nem érkezik szakági beszámoló, és/vagy nem kap az Elnökség és a Felügyelőbizottság részletes képet a szakági pénzügyi keret felhasználásáról, annak a szakágnak nem áll módunkban önálló keretet biztosítani a 2020-as közgyűlés elé kerülő költségvetésben.
(Természetesen a nemzetközi díjak, OB támogatások, stb. ettől függetlenül elérhetőek, csak egyedi döntésekkel, mint 2017
előtt is történt.)

Továbbra is számítunk támogatásotokra és segítő észrevételeitekre.

Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,

Dr. Fábián Lajos
alelnök

Elnökségi Hírlevél – 41. szám- letöltés