Kedves Sporttársaink és Barátaink!

Tabódy Zoltán főtitkárunk – ahogy azt a 2020.01.13-i elnökségi ülés jegyzőkönyvében is jeleztük – egyre sűrűsödő üzleti és egyesületi elfoglaltságaira való tekintettel benyújtotta lemondását.

Mivel az Elnökség kifejezett célja a tagságunk igényeinek jobb kiszolgálása, a tagokkal történő kommunikáció javítása, a folytonosság biztosítása, ezért az elmúlt néhány nap elnökségi egyeztetéseinek eredményeképpen – a Felügyelő Bizottság Elnökének bevonása mellett – az Elnökség felkérte Haiszky Ernő Zoltán elnökségi tagunkat a szövetség főtitkári funkcióinak ellátására. Ernő a felkérést elfogadta, és már a múlt hét folyamán megkezdte a feladatok átadás-átvételét Tabódy Zoltán segítségével.

Tabódy Zoltán főtitkár úr érdemei elévülhetetlenek a szövetség stabilizálása, a digitális rendszerünk alapjainak lerakása, egy valódi szövetségi rendszer és működő adatbázisok kialakításának megkezdésében. Ezért mindannyian hálás köszönetet mondunk az elmúlt évben végzett áldozatos munkájáért, és mind magán-, mind sportolói életében sok sikert kívánunk neki.

Terveink szerint Tabódy Zoltán megbízatása 2020.02.28-ig tart, Haiszky Ernő Zoltán formálisan 2020.03.01-től látja el a feladatot. Valószínűleg Ernő ettől a naptól mond majd le elnökségi tagságáról, mivel a két megbízatás nem összeegyeztethető.

Ezzel párhuzamosan az egri iroda hamarosan megszűnik, és Budapestre kerül a főtitkári asszisztenssel együtt, így mód nyílik majd személyes ügyintézésre is, előre meghatározott ügyfélfogadási időben, hasonlóan minden ilyen nagyságrendű országos sportági szakszövetség gyakorlatához. Ettől a lépéstől az ügyintézés gyorsulását, a kiszolgálás színvonalának javítását, és a postai költségek jelentős csökkenését is várjuk. Továbbá ha budapesti irodában ül a főtitkár, nem lesz szükség a székhelyszolgáltatóra, így az egri raktár bérletén túlmenően a budapesti
székhelyszolgáltatás díját is megspóroljuk.

Továbbra is számítunk támogatásotokra és segítő észrevételeitekre.

Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,

Dr. Fábián Lajos
alelnök