Az MDLSZ Elnökségének 2022.04.12./02. számú határozata

Az elnökség a 2022.04.12-én videokonferencia formájában tartott elnökségi ülésen megvizsgálta a 2022-es IPRF VB ügyét és digitális úton, 5 IGEN szavazattal a következő egyhangú határozatot hozta:

 1. A főtitkárt felkérjük a ma megszövegezett Gyorskombinált és Precíziós szakági hirdetmény közzétételére, melyben jelen határozat szerinti feltételekkel felkérjük az érdeklődőket a jelentkezésre.
 2. Mivel a VB a Covid, a háború, és anyagi okok miatt átkerült Magyarországról Franciaországba, a tervezett részvételi díj is jelentősen emelkedett, így hazai sportolóink számára alapvetően megváltoztak a részvétel anyagi feltételei, ezért – más szakágak gyakorlatához hasonlóan – indokolt a résztvevő sportolók támogatása.
 3. Akik április 30-ig befizetik a 395 EUR részvételi díjat (mely nem visszatérítendő), annak a szövetség a következő támogatást ajánlja:
  1. A szakági közleményben szereplő három hazai felkészülési versenyen nem kell regisztrációs díjat fizetniük, ezt a díjat a szövetség állja a versenyrendező egyesület felé.
  1. Kapnak egy MDLSZ IPRF csapatpólót, amiben a megnyitón és a záróceremónián részt vesznek a magyar küldöttség tagjaként.
  1. Akár csapatban, akár egyéniben 1-6. helyen végeznek, annak a szövetség utólag megtéríti a VB nevezési díját.
  1. A szövetség professzionális felkészítését ajánl Simonyi Ottó ezredes úr szakmai vezetésével.

Az elnökség bízik benne, hogy a megváltozott helyszín és a megnövekedett költségek ellenére is össze tudjuk állítani küldöttségünket és eredményesen észt tudunk venni az augusztusi világbajnokságon.

Letöltés……

Az MDLSZ Elnöksége