Kedves Sporttársak!

Folyamatosan zajlik a regisztráció a 2023 évi sziluett Országos Bajnokságra. A szombati versenynapra a gyerekek (10-14 éves korosztály) is nevezhetők légpuska versenyszámban. Részükre a verseny a rövidpályás szabályzatban leírtak szerint lesz megtartva (tehát nem az EB kiírás szerint). 

Megkérjük a versenyen részt venni szándékozókat. hogy a verseny kiírásban foglaltak szerint nevezzen és a verseny dátumát is állítsa be a nevezési felületen.

Pénteken kizárólag csak a versenyen közreműködő bírók és segítők lőhetnek, ennek függvényében lett meghatározva az aznapi versenyre fordítható idő intervallum is. Kérünk mindenkit, aki már erre a napra leadta a nevezését az változtassa meg a kiírás szerinti időpontokra.

A verseny lőállás beosztása a „Sziluett lövészek közössége” facebook csoportban, valamint https://miskolcivse.hu/ weboldalon is elérhetők lesznek a nevezések lezárta után 1-2 nappal.

Sajnálattal közöljük, hogy helyszíni nevezést nem tudunk fogadni és a nevezési díjat sem lehet a helyszínen befizetni. Lőállás beosztást csak a nevezési határidő lezártáig beérkező befizetések alapján készítünk.

A megértést köszönjük.

Sikeres felkészülést kívánunk mindenkinek.

Üdvözlettel,
Bényei Ferenc
 MVSE elnök