Tisztelt Sporttársak,

Több alkalommal, több módon is közzétettük, most ismét jelezzük, hogy az MDLSZ Elnökségének 2020.09.08./03. számú határozata alalapján azok a sportolók, akinek a szövetségi digitális rendszerben a saját sportolói portáljukon nincs érvényes email címe regisztrálva, az email címek hiányában – 2021.01.01-től – nem kapják meg a tárgyévre vonatkozó versenyengedélyüket.

Ennek következménye, hogy 2021.01.30-ig a  szövetségi digitális rendszerbe beérkezett, klubvezetők által már jóváhagyott, 2021. évi versenyengedély igények közül azon versenyzők, akik nem rögzítették e-mail címüket a klubszintű jóváhagyás ellenére sem kapnak versenyengedélyt mindaddig, amíg nem rögzítik be elektronikus elérhetőségüket vagy nem jelentik be azt a főtitkári irodába a saját e-mail címükről.

Kérek minden klubelnököt, hogy ellenőrizze, hogy azok a sportolók, akik versenyengedély igényét már jóváhagyta, azok rendelkeznek e-mail címmel vagy nem, mert hiába hagyták jóvá az igényt, a sportoló nem fogja megkapni azt az e-mail cím hiányában annak pótlásáig.

Abban az esetben, ha a digitális rendszerben a versenyző sportolói portálján a versenyengedély mellett a “Folyamatban” jelzés látható, az azért van, mert a klubvezető még nem hagyta jóvá a versenyző által már kezdeményezett versenyenegedély kérelmet, így a főtitkári iroda csak akkor kezdi legyártani a kártyákat, amikor ezek a kérelmek klubszinten már jóváhagyásra kerülnek.

Budapest, 2021.01.30.

Haiszky Ernő Zoltán
MDLSZ főtitkár