Tisztelt Sporttársak,

A Gyorspont szakág, szakági bírói képzésének 160 db fix vizsgakérdéseit tesszük közzé. A listában szereplő kérdések átfogják a Gyorspont szakág valamennyi versenyszámának lényegi elemeit. A képzések vizsgáihoz ezt a kérdéssort alapul véve, annak a felhasználásával kerül összeállításra a vizsgánként 2db, 50 -50 kérdést tartalmazó (A és B csoport), felelet-választós tesztkérdés sor, (egy kérdés, a hozzá tartozó 4 válaszból az egy jó kiválasztása) így a felsorolásra kerülő kérdésekből minden képzésen más és más összeállítás képezi a bírói elméleti vizsgakérdéseket.

A főtitkári iroda a Gyorspont szakág vezetőjével együttműködve elvégezte a Gyorspont szakág bírói képzési rendszer alapkoncepciójának, 160 felkészülési és vizsgakérdésének, azok válaszainak kidolgozását, a 2022. évi első 3 képzés megszervezését, lebonyolítását és dokumentációjának kialakítását.

A három, már meghirdetett – Zalaegerszeg – Debrecen – Budapest – képzést és vizsgát a főtitkári iroda munkatársai megtartják, 2022.02.14-től a főtitkári iroda teljes egészében átadja a Gyorspont szakág bírói képzésének szervezését, kivitelezését a bírói bizottság részére.

Kérem a klubvezetőket, hogy a Gyorspont szakág későbbi bírói képzéseinek igényével, időpont és helyszín egyeztetéssel kapcsolatban keressék a bírói bizottság vezetőjét.

Letölthető vizsgakérdések………

Budapest 2022.02.13.

Haiszky Ernő Zoltán
MDLSZ főtitkár