Kedves Sporttársaink!

A mandátumok regisztrációjának lezárulta után, a 2022.03.20-ra összehívott (határozatképtelenség esetén megismételt 2022.03.26.) éves rendes közgyűlésünkre regisztrált mandátummal, így szavazati joggal rendelkező küldötteink az elmúlt 24-48 órában megkapták a napirendi pontokhoz tartozó döntéselőkészítő anyagokat.

Az Elnökségi Beszámolót (3. napirend), a Felügyelőbizottság Beszámolóját (4. napirend), a Mérleget és közhasznúsági mellékletét (5. napirend), a Szakágvezetők beszámolóit (6. napirend), a 2022-es Szövetségi Költségvetés tervezetét (7. napirend), valamint a 8. napirendhez tartozó előzetes tájékoztatót a Főtitkár úr elektronikus levélben küldte meg minden regisztrált küldöttünknek, a regisztráció során megadott személyes email címére.

Kérem, hogy a mandátummal rendelkező sporttársaink ellenőrizzék email postafiókjukat beleértve a levélszemét (spam) mappát is, és jelezzék a főtitkári irodának, ha véletlenül valami technikai probléma folytán nem érkezett volna meg az anyag. Ebben az esetben a Főtitkár úr gondoskodni fog arról, hogy az érintett időben megkapja az anyagokat.

Engedjétek meg, hogy az alkalmat megragadva, a Nemzetközi Nőnap alkalmából köszöntsem asszonyainkat, lányainkat, minden női sportolónkat. Hölgyeim, legyen szép napotok! ?
Letölthető……………..

Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,

Dr. Fábián Lajos Károly
elnök