Kedves Sporttársaink!

Szalai László, szövetségünk 2017-ben megválasztott elnöke 2020.07.05. hatállyal lemondott elnöki megbízatásáról.

Laci a 0008-as számú versenyengedély birtokosa, régi motorosunk, és a hosszú évek során sokat tett szövetségünk hírnevének öregbítése érdekében. Aktív, és igen eredményes IPSC lövész
sportolói pályafutása mellett, korábban már más fontos funkciókat is betöltött az évek során. Volt elnökségi tag, vezette az IPSC bírói testületét, és sok más területen is sok-sok energia befektetéssel, társadalmi munkában dolgozott közös céljaink elérése érdekében. Jelen körülményei úgy alakultak, hogy nem tudja tovább vállalni az elnöki megbízatással járó igen nagy terheket, és a jövőben a családjára, gyermekeire, valamint sportolói, és bírói tevékenységére szeretne sokkal több időt fordítani.
Döntését sajnálattal vettük tudomásul, de elfogadtuk.
Eddigi munkáját, sikereinkhez való hozzájárulását az egész szövetség minden sportolója, valamint az ügyvezető testület minden tagja nevében köszönjük!
Az Elnöki pozíció megüresedése esetén azonban alapszabályunk szerint rendkívüli közgyűlést kell összehívnunk, melyet az irányadó jogszabályok és az alapszabály rendelkezései szerint határidőben meg fogunk tenni. Mivel egy elnökségi tagi helyünk is megürült március elején Haiszky Ernő Zoltán – korábbi elnökségi tagunk – főtitkári kinevezése miatt, így a fenti helyzet miatt esedékessé vált rendkívüli közgyűlésen elnökségi tag(ok) pótlásáról is gondoskodnunk kell.
Továbbra is számítunk támogatásotokra és segítő észrevételeitekre.

Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,
Dr. Fábián Lajos
alelnök

Letölthető…..