Kedves Sporttársaink!

A 2020.01.20-án kelt 40. hírlevél számunkban tájékoztattunk Benneteket a főtitkár személyében és a központi ügyintézésünk helyében történő változásokról.

Ennek eredményeképpen a Budapestre kerülő központi irodánkba, főtitkári asszisztenst, adminisztratív ügyintézőt keresünk. Az Elnökség úgy döntött, hogy ezt a lehetőséget először a tagsággal osztja meg, lehetővé téve számotokra, hogy esetleg ismerősi, baráti, családi köreitekben éppen ilyen állást/munkát
kereső emberekhez eljusson a hír.

Megállapodástól függően akár részmunkaidős is lehet a feladat, a jogszabályok adta keretek között maximális rugalmassággal tudjuk kezelni a helyzetet. A feladat végzéséhez laptop-ot biztosítunk, így a munka egy része – pl. a digitális rendszer működtetése, adatbázisok kezelése,
stb. – részben akár távmunka formájában is végezhető, nyilvánvalóan dominálóan személyes irodai jelenléttel (személyes ügyfélfogadás, házipénztár kezelése, stb.) Az iroda tervezett helyszíne a XV. kerületben lesz, tehát bejárni ide kell majd az új munkatársunknak, aki alapszabályunk szerint a főtitkár beosztottjaként dolgozik majd.

Ideális lehetőség gyes-ről, gyed-ről visszatérőknek, vagy akár olyanok számára, akik akármilyen oknál fogva rugalmasabb munkakört keresnek. Hasznos lenne valamiféle adminisztratív, pénzügyi-számviteli területen szerzett jártasság, és követelmény az alapszintű számítástechnikai ismeretek, táblázatkezelés, szövegszerkesztés, stb. Konkrét szakképzettségre vonatkozó előírás nincs, nem a diplomát, hanem a képességet és az attitűdöt keressük.

Juttatásokról csak személyesen, a helyzet, munkaidő, képességek és elvárások ismeretében tudunk tárgyalni.

Esetleges érdeklődők rövid önéletrajzát és pályázatát az mdlsz@mdlsz.com elnökségi email címre várjuk.

Továbbra is számítunk támogatásotokra és segítő észrevételeitekre.

Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,
Dr. Fábián Lajos
alelnök

Elnökségi Hírlevél – 42. szám- letöltés