Kedves Sporttársaink, és Barátaink!

Az általatok választott új elnökség első hírlevelét olvassátok, amit néhány köszönő szóval kell kezdenünk.

Mindenekelőtt tisztelettel köszönjük, hogy a tegnapi, ezúttal már harmadik rendkívüli közgyűlésen a vasárnapi időpont ellenére ilyen nagy számban megjelentetek, és segítettétek a közgyűlés hatékony lebonyolítását.

Köszönjük, hogy megtiszteltetek bizalmatokkal, és gyakorlatilag egyhangú határozatok formájában bizalmat szavaztatok nekünk, az MDLSZ új elnökségének, és új Felügyelő Bizottságának. Mindent megteszünk, hogy rászolgáljunk erre a bizalomra.

Köszönjük az elődeink munkáját, hiszen ha ők nem dolgoztak volna, most Ti és mi nem lennénk itt, és nem lenne miről eszmét cserélnünk. Ami jól működött a múltban azt megőrizzük, ami nem, azt kijavítjuk. Folytonosságra törekszünk, civilizált és előre mutató párbeszédre.

Még a tegnapi napon, a közgyűlés után összeült az elnökség és a felügyelő bizottság, és egy együttes ülésen megkezdtük a közös munkát. Egy rövid emlékeztető hamarosan elkészül a tegnapi elnökségi ülésről, amit rövidesen olvashattok a honlapon.

Szigorú határidőket, pontos feladatmegosztást, és hatékony munkavégzést tervezünk. Felkértük az FB elnökét, hogy mielőbb utazzanak el a szövetség székhelyére Debrecenbe, és végezzék el az ilyenkor szokásos átadás-átvételhez nélkülözhetetlen átvilágítást. A felügyelő bizottság egy rövid írásos anyagban fogja az elnökséget tájékoztatni a pénzügyi, jogi és informatikai audit eredményéről, aminek birtokában könnyebben határozzuk majd meg első lépéseinket.

Következő ülésünk hamarosan, már október 18-án, azaz a jövő héten esedékes, amikor terveink szerint nem csak az FB által elkészített átvilágítás eredményét beszéljük meg, hanem elővesszük a közgyűlés előtt közzétett programunkat, megkezdjük a feladatok áttekintését és elosztását, illetve azokat fontossági sorrendbe állítva, elkezdjük az érdemi munkát.

Lépéseinkről havi egy-három alkalommal jelentkező hírlevelünkben tájékoztatunk majd Benneteket, és a munkánk során természetesen várjuk őszinte és segítő észrevételeiteket.

Az új választott tisztségviselők kontaktjai hamarosan felkerülnek a honlapra. Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,
Dr. Fábián Lajos, elnökségi tag