Nyílt Nap Üllőn, a Lőtéren – 2225. Üllő Ócsai út 51 .

2020.10.24-én 9 – 15. óra között minden érdeklődött szeretettel várunk az Üllői Lőtérre!

Tehát, ha van kedve aktív kikapcsolódás keretében családjával együtt jobban megismerni a lövészsport rejtelmeit, jöjjön el október 24-én, az Üllői Lőtérre.

Rövid előadás keretében tájékoztatjuk a résztvevőket a lövészsportokról, a gyerekkorban elkezdett sportlövészet jótékony hatásáról a fizikai, lelki és szellemi aktivitásra. Nap közben több vetélkedőn vehetnek részt a családok, légpuska lövészet és természetesen az arra jogosultak kipróbálhatják magukat a Fém Sziluett  (IMSSU) szakág versenyszámaiban.

Egyesületünk fontosnak tartja a felnőtt és fiatal felnőtt társadalomban a fegyverkezelési alapismeretek és a biztonságos fegyverkezelés minél szélesebb körben való terjesztését.

A nyílt napon a lőtér gyakorlattal rendelkező lövészetvezetőitől elméleti oktatást kapnak a lőfegyverek jogi szabályozásról, biztonságos használatáról, fegyverkezelésről, majd gyakorlaban különböző maroklőfegyvereket és puskákat próbálhatnak ki.

Az aktív kikapcsolódást kedvelő gyermekes családokat is kívájuk megszólítani a nyílt nap keretében, és biztosítani számukra az egész napos programot.

Letölthető……..

Budapest 2020.10.14.
Haiszky Ernő Zoltán
MDLSZ főtitkár