Tisztelt Sporttársak,

Az MDLSZ Elnökségének döntése alapján 2023. évben – amint a szükséges informatikai fejlesztés is elkészül – az IPRF és F Class versenyek bevezetésre kerülnek az MDLSZ minősítő versenyrendszerében. A bevezetésre tervezett új, az IPRF és ICFRA nemzetközi szövetségeket is hazánkban képviselő szakág szabályainak, technikáinak, és versenyeinek interaktív bemutatására és kipróbálására lehetőséget biztosítunk 2022 december 18 án, vasárnap, a Neszmélyi lőtéren. 

Az érdeklődők számára bemutatásra kerülnek  az IPRF és F Class versenyszámok, amelyeket a szükséges informatikai fejlesztés befejezése után, 2023 évtől minősítő versenyek és Országos Bajnokságok keretein belül  fogunk lőni. Az elnökség ígérete és biztatása alapján az informatikai  fejlesztést sürgős feladatként kezeli a főtitkári iroda, így várhatóan legkésőbb az első negyedév során már minősítő versenyeket is tudunk szervezni. Erről külön értesítést küldünk a következő hetek során.  

Az IPRF szituációs – dinamikus pályák közül 2 db lesz megépítve a nagy kaliberű fegyverekhez , és 2 pálya a .22 LR kaliberű fegyverekhez. Az F Class versenyszámok közül szintén ki lehet próbálni a nagy kaliberű és .22LR kaliberű pályákat is . Aki nem rendelkezik megfelelő fegyverrel, a helyszínen tudunk részére biztosítani, illetve a szabályrendszerrel, feladatokkal kapcsolatosan is teljes körű tájékoztatást adunk .

A rendezvényen való részvétel ingyenes , de előzetes regisztrációhoz kötött. Délben minden résztvevőt vendégül látunk egy meleg ebédre.
Regisztráció, jelentkezés : www.proshootingloter.hu 
Több info :  Tógyer Imre, megbízott szakágvezető    tel +36 30 9924 765

Budapest, 2022.11.22.
Haiszky Ernő Zoltán
MDLSZ főtitkár