Kedves Sporttársak!

Szeretném felhívni a figyelmét mindenkinek, aki 2022.08.27-28-án a Miskolci Vasutas SE szervezésében Füzesabonyban megrendezésre kerülő fém sziluett lövő országos bajnokságra kíván nevezni, hogy ezt csak az MDLSZ nevezési felületén tegye. A kiírásban szereplő címre már nem kell nevezni, hiszen a nevezési felület már alkalmas a divíziónkénti nevezésre. A nevezésnél vegye mindenki figyelembe a fizikai képességeit, viszont a helyszínen nem lesz lehetőség az előre nem nevezett számokra nevezni. A versenyszám megjelölése után a verseny kiírásnak megfelelően állítsa be mindenki a dátumot. A rövidpályás számok és a légfegyveres számok versenye szombaton van csak, ezeket vasárnap nem lesz lehetőség meglőni.

A versenynapokon 12-13 óra között lesz ebéd, ebben az időben a versenyt leállítjuk.

A sorozatok várhatóan az alábbi időpontban kezdődnek:

délelőtt: 900,940,1020,1100,1140

délután: 1300,1340,1420,1500,1540

A versenyre lőállás beosztás készül melyet nem áll módunkban és szándékunkban megváltoztatni. Az adott időben és adott lőálláson az oda előzetesen beosztott versenyző állhat csak be. Lőállás beosztás csak annak készítünk, akinek a nevezési díja az adott határidőig megérkezik. A nevezési díjat lehetőleg egyszerre az egyesület utalja. A beosztás a nevezés lezárást követően a szövetség honlapján lesz közzé téve, kérés esetén emailben megküldöm. A nevezési határidő lezártáig lehet jelezni az esetleges fegyver azonosságot melyet a beosztás elkészítésénél figyelembe veszünk. A helyszínen ezzel nem fogunk foglalkozni

A rövidpályás versenynapon, szükség esetén 1620 az utolsó sorozat várható kezdési időpontja. A légfegyveres pályákon (10) kívül 4 kiskaliberű pisztolyos. 2 nagy kaliberű pisztolyos, és 6 puskás pályát tervezünk mely a nevezések függvényében emelhető.

A vasárnapi versenynapon a puskás számoknál előbb a könnyű puskás számok kerülnek lebonyolításra, a beosztás így fog készülni.

A verseny folyamán a fegyver jogszerű birtoklását és a sportorvosit kiemelten ellenőrizzük, nem lesz lehetőség utólagos bemutatásra.

Jó versenyzést és sikeres szereplést kívánok mindenkinek.

Sporttársi üdvözlettel
Bényei Ferenc
MVSE elnök