Tisztelt Klubvezetők, Kapcsolattartók, Sporttársak,

A Szövetség Elnöksége meghozta 2020.09.08./03. számú határozatát, ezzel kapcsolatban kérem segítségeteket, közbenjárásotokat.

A versenyzői e-mail címek még mindig nagy számban hiányoznak a szövetségi digitális rendszerből, vannak olyanok, amelyek már a rögzítésükkor sem működtek, sok olyan van, amik az idő elteltével megváltoztak, de a versenyzők nem javították, nem írták át a régi e-mail címeket az aktuálisra.

A valós, működő e-mail címek megléte a következő év elejétől nélkülözhetetlen lesz a versenyzők számára, ez az Ő érdekük is, a Versenyző és a Szövetség közötti kétirányú kommunikáció, illetve a különböző ügyintézések jelentős része ezen a csatornán fog bonyolódni.

Kérlek Titeket, hogy tájékoztassátok klubjaitok versenyzőit, sporttársaitokat ezekről a tényekről, segítsetek abban, hogy a szükséges adatok időben bekerüljenek a rendszerbe.
A versenyzők egy része nem tudja a digitális rendszerhez a hozzáférési kódjait, ez pedig szükséges ahhoz, hogy az e-mail címek rögzíthetőek, illetve javíthatóak legyenek a versenyzők által. Amennyiben a versenyzői hozzáférési kódok pótlására van igény, akkor az adott versenyző a saját, valós e-mail címéről – név és MDLSZ azonosító megjelölése mellett -jelezze ezt a főtitkári iroda felé, természetesen megkapja a kódokat, amennyiben igényli, akkor berögzítjük mi az e-mail címet is vagy egyéb megváltozott adatát.

MDLSZ Elnökségének 2020.09.08./03. számú határozata

Az elnökség 5 egyhangú igen szavazattal úgy döntött, hogy az a sportolónk, akinek a digitális rendszerben a saját sportolói portálján nincs érvényes, működő email címe regisztrálva, az az email cím hiányában – 2021.01.01-től – nem kaphatja meg a tárgyévre vonatkozó versenyengedélyét. Az elnökség felkéri a főtitkár urat, hogy a döntésről főtitkári hírlevélben tájékoztassa a szövetség tagságát a honlapon keresztül, illetve a leginkább érintett egyesületek vezetőivel vegye fel a kapcsolatot a probléma megoldása érdekében.

2020.11.10.

Haiszky Ernő Zoltán
MDLSZ főtitkár