Tisztelt Sporttársak,

Tájékoztatlak Titeket, hogy 2020.08.07. – 2020.08.21. napjai között nyári szabadságomat töltöm, mely időszak alatt nem leszek elérhető.

A jelzett időben a Fegyverekkel kapcsolatos szövetségi ügyintézés is szünetelni fog, tehát arra kérek mindenkit, hogy legkésőbb augusztus 06-ig küldje be igényét, hogy az a szabadságom kezdetéig teljesíthető legyen, ellenkező esetben augusztus 21-e után tudom azt teljesíteni.

Ezen időszak alatt Kolléganőm, Farkas Zsuzsanna a 30/860-9055-as telefonszámon hétköznap a 09.00 – 18.00 közötti időszakban telefonon elérhető lesz, de ügyintézése csak azokra az ügytípusokra terjed ki, amely nem igényel főtitkári aláírást vagy az ügyintézés nem igényel engedélyezési folyamatot.

Kérem, hogy amennyiben halaszthatatlan, rendkívüli ügyintézési igény merül fel, amely azonnali főtitkári ügyintézést vagy aláírást igényel, akkor az elnökség tagjait keressétek meg írásban a felmerült problémával kapcsolatban.
Mivel sajnos sok sporttársunk e-mail címe nincs bejelentve a szövetségi digitális portálra, ezért nagy tisztelettel kérem a klubok Elnökeit, Kapcsolattartóit, hogy a főtitkári szabadság idejét jelezzék klubjukon belül a sportolóik részére.

Budapest 2020.07.26.

Haiszky Ernő Zoltán
MDLSZ főtitkár