Kedves NROI bírók! 
Egyeztetve az MDLSZ vezetőségével, az IPSC szakágvezetővel, valamint az IPSC bírói bizottság elnökével, nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem, hogy a közeljövőben, elegendő létszámú jelentkező esetén (min. 5-6 fő) lehetőségünk lesz IPSC IROA level 1-es Seminar-on részt venni. 
Mivel jelenleg még csak tervezési fázisban tart a dolog, ezért egyelőre csak az igényeket mérnénk fel, hogy hányan lennénk, akiket ez érdekelhet. 
Ami biztosnak tűnik, hogy magyar IROA bíró fogja tartani MAGYARUL, azonban a diák angolul vannak, meg ugye egy IROA bírótól alapvető elvárás, hogy tudjon megszólalni  és válaszolni angolul, ha kérdeznek tőle valamit a range-en. 
A helyszín előreláthatólag Budapest lesz. 
Az oktatás 2 napos
Költségek: az oktatási helyszín bérlése + az oktató költségei (mivel magyar lesz az oktató, ezért ez lényegesen kevesebb lesz, mintha külföldről kellene oktatót hívni, és annak repülőjegyet, hotelt, kaját, stb. fizetni). Ez a két költség értelemszerűen annyi felé oszlik, ahányan a képzésen részt veszünk. 
Ezen felül az MDLSZ számára fejenként 5.000,- forint oktatási díj.
Előzetes, nagyon durva becsléseim szerint a teljes összeg nem fogja meghaladni a 15.000,- forintot. 
Részvételi feltételek:
– aktív NROI bírói státusz
– alapfokú angol nyelvtudás (az okokat lásd fentebb) 
 
Hangsúlyozom; még szinte minden képlékeny, mindent akkor véglegesítünk, ha kialakul a végső létszám, egyelőre igényfelmérést tartunk.
Akit érdekel a dolog, az kérem, írjon egy e-mailt a hernyo69(kukac)gmail.com címre, a tárgy mezőbe “IROA” felirattal! 
DVC
Bicsák László András”