Elnökségi Hírlevél – 89. szám – 2021.08.25.

Kedves Sporttársaink!

Mint arról korábban tájékoztattalak Benneteket, szövetségünk segítségével és közreműködésével az elmúlt év során a dinamikus lövészsport egyetemi tantárgy lett a Testnevelési Egyetemen, nappali tagozatos testnevelők választhatják.

A képen szöveg, könyv, polc, beltéri látható
Automatikusan generált leírásTanács Gábor szövetségi oktatási referensünk és lelkes oktatói csapatának munkája meghozta gyümölcsét ezen a területen is. A TE kiírta az újabb – 2021. II. félévi – tanrendet, és a dinamikus lövész csoport egy nap alatt betelt, ami jelzi a tantárgy népszerűségét a hallgatók körében. Az első foglalkozás 08.31-én esedékes.

Csatolok egy a Testnevelési Egyetem könyvtárában készült képet is, ahol viszont Szikszay Tamás sporttársunk (Gyorskombinált és IPRF szakág vezetője, lőkiképző) idén megjelent Lövész Iskola című kötetének példányait láthatjátok az egyetemi könyvtár polcain.

Büszke vagyok arra, amit a szövetségünk az elmúlt 4-5 évben minden területen elért.

Köszönöm minden olyan barátom és sporttársam lelkes munkáját, erőfeszítéseit, hozzáadott értékét, aminek eredményeképpen 156 tagegyesületünkkel, több mint 5300 lövész sportolónkkal, országos sportági szakszövetségként, a Honvédelmi Sportszövetség, a Nemzeti Versenysport Szövetség, valamint az MTTOSZ tagjaként, az IPSC, IMSSU, USPSA, IDPA, és IPRF világszövetségek hazai képviselőjeként, nagyrészben saját erőforrásaink felhasználásával elértünk szervezettségünkben, pénzügyi stabilitásunkban, valamint a honvédelmi és hazafias nevelés,a sportágaink többszintű hazai oktatása, továbbá szakágaink hazai-, és nemzetközi sportági eredményeinek terén. 

Ebben az összhangban haladunk tovább a magunk számára kijelölt úton.

Letölthető…………..

Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,

Dr. Fábián Lajos
elnök