Kedves Sporttársaink!

Az elmúlt hétvégén megjelent a Magyar Közlöny 2021. évi 31. száma, és abban közzétételre került a Kormány 85/2021. (II.27.) sz. rendelete. Ennek értelmében a korábbi veszélyhelyzeti intézkedéseket és korlátozásokat a Kormány 2021.03.16-ig meghosszabbította. Ezek az éjszakai kijárási korlátozás, a boltok nyitvatartási rendje, a vendéglátó-, és szórakozóhelyek zárva tartása, stb., stb. A Kormányinfón ugyanakkor az is elhangzott, hogy a helyzet alakulásától függően, akár még további szigorítások is következhetnek.

Mivel ismét emelkedik a megbetegedettek száma, és bizonyos régiókban a betegségek súlyossága is fokozódik, ezért a szövetség elnöksége is mérlegelte a helyzetet, és úgy döntött, hogy – egyelőre 2021.03.16-ig – munkatársaink és sporttársaink egészségének fokozottabb védelme érdekében, központi irodánkban megszüntetjük a személyes ügyfélfogadással járó ügyintézést.

Mivel digitális rendszerünk működik, a jelenleg is zajló, írásos, személyes ülés tartása nélküli döntéshozatal során elektronikus úton is fogadjuk a szavazatokat (ha valaki postázás mellett dönt, az a csatorna is működik), és főtitkárunk, valamint asszisztense munkaidőben telefonon továbbra is elérhető, sőt egyedi esetekben és önkéntes alapon akár személyesen is rendelkezésre állhatnak, így a döntés nem okoz fennakadást folyamatainkban és az ügyintézésünk menetében.

Amint lehet, azonnal visszatérünk a normál nyitvatartási rendhez, addig viszont tisztelettel kérjük megértéseteket.

 Továbbra is számítunk támogatásotokra és segítő észrevételeitekre.

Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,

Letölthető………

Dr. Fábián Lajos
elnök