Kedves Sporttársaink és Barátaink!

Emlékeztetjük tagegyesületeinket és szakágainkat, hogy az utóbbi években kialakított gyakorlat szerint folyó versenyévadban nem módosítgatjuk a szabálykönyveinket.

Szabálymódosításra csak akkor van mód, ha az előző naptári év végéig elfogadásra kerülnek a módosítások, és még a versenyévad előtt kikerül az információ a honlapra.

Ennek feltétele, hogy a szakágvezetők a Tőletek származó esetleges javaslatokat összegyűjtve, végleges javaslatként, konkrét szabálykönyvi szövegezéssel, megküldjék módosítási javaslataikat az elnökség felé, a megfelelő indoklással együtt.

fentiekre való tekintettel kérjük, hogy a szakágak vezetői küldjék meg esetleges módosító javaslataikat a Főtitkárnak címezve, az mdlsz@mdlsz.com címre, legkésőbb 2019.11.15-ig, hogy a magunknak szabott határidő keretein belül dönteni tudjunk, és 2020. január 1-től érvénybe léphessenek a szakágak által kért, és az elnökség által elfogadott módosítások.

Ha nem érkezik ilyen javaslat valamely szakágtól, azt úgy tekintjük, hogy nincs teendő, a jelenlegi szabálykönyv változatlan formájában érvényben marad.

Továbbra is számítunk támogatásotokra és segítő észrevételeitekre.

Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,

Dr. Fábián Lajos
alelnök