Kedves Sporttársaink és Barátaink!

Mint az tudjátok, idén ünnepeljük szövetségünk fennállásának 20. évfordulóját.

Ebből az alkalomból – terveink szerint – 2019. november 7-én egy olyan jubileumi megemlékezést tervezünk, ahol társ-, és befogadó anyaszövetségeink (HS, MTTOSZ, NVESZ, MSSZ) vezetőinek, sőt ha sikerül, állami vezetők jelenlétében ünnepelnénk az évfordulót.

A jubileumi esemény ezen túlmenően egyben a 2018-as kiemelkedő sportolói eredmények díjátadója is lenne, továbbá szövetségünk 20 éves története során kiemelkedő szerepet játszó sporttársaink ünneplésére, kitüntetésére is módot adna.

Ez utóbbi kapcsán kérünk Benneteket, hogy legkésőbb 2019.09.20. péntek estig küldjétek meg javaslataitokat, ötleteiket a nevekre vonatkozóan, az mdlsz@mdlsz.com email címünkre!

Nyilvánvalóan az elnökség tisztában van a legfontosabb ilyen szereplők névsorával, azonban ez a demokratikus, szélesebb merítés biztosíthatja, hogy valóban senkiről ne feledkezzünk meg.

Fontos, hogy maximum 5-10 olyan sporttársat tudunk ünnepelni, akiknek valóban meghatározó szerepe volt a szövetség létrejöttében, működtetésében, elfogadtatásában, fejlődésében, összetartásában, és valóban legalább másfél évtizede szolgálja közös ügyeinket. A végső döntést a kiválasztottakra vonatkozóan az elnökség hozza majd meg, de nagyon nagyra értékelnénk az ötleteiteket és a segítséget.

Várjuk a javaslatokat.

Továbbra is számítunk támogatásotokra és segítő észrevételeitekre.

Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,

Dr. Fábián Lajos
alelnök