Elnökségi Hírlevél – 120. szám – 2024.02.28.

Kedves Sporttársaim!

Az éves rendes közgyűlésünk előtt az Alapszabály szerinti mandátum regisztráció és hitelesítés lezajlott a főtitkári irodában. A 420 lehetséges mandátumból 64 küldöttet regisztráltak a tagegyesületeink, így 2024.03.09-én ez lesz a maximális, szavazattal rendelkező résztvevőink száma. Ismételten csatolom a mandátum-táblát, amiből mindenki láthatja versenyengedély számok alapján, hogy mely egyesület és hány küldöttet delegált a közgyűlésre. Ezt már a hírlevelünk előző számában is láthattátok.

Az elnökség nevében újra kérek minden regisztrált küldöttet, hogy vegyetek is részt a közgyűlésen! A határozatképességhez legalább a 64 regisztrált mandátum fele, plusz egy szavazat szükséges, és ezt minden egyes döntés során vizsgálni kell, vagyis ennek a minimális létszámnak a közgyűlés végéig jelen kell lennie ahhoz, hogy ne kelljen megismételt közgyűlést tartani… Kérlek, segítsetek abban, hogy ne kelljen újra időt, pénzt, és energiát fordítani egy feleslegesen megismételt közgyűlés lebonyolítására.

A mandátummal rendelkező küldöttek már határidőben emailben megkapták a főtitkártól a teljes közgyűlési anyagot, de mivel a közgyűlés és annak anyagai nyilvánosak, ezért jelen hírlevelünk mellékleteként közzétesszük a teljes dokumentációt, ami hamarosan a szövetségi honlapon is szabadon elérhető lesz minden érdeklődő számára.

Az elnökség nevében ezúton is köszönöm azok munkáját, akinek része volt sport-, sportdiplomáciai-, lobbi-, szakmai-, pénzügyi-, és egyéb sikereink eléréseben az elmúlt év során.

További sikereket és kitartást kívánok közösen magunknak, szövetségünk további építése érdekében. Legyen Béke, Rend, és Haladás!

Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,

Dr. Fábián Lajos Károly
elnök

Egységes szerkezetbe foglalt LETÖLTHETŐ………………….. mellékletek

  • 2024 közgyűlési mandátum lista
  • Meghívó a napirenddel
  • 3. napirend Elnökségi beszámoló́
  • 4. napirend Felügyelőbizottság beszámolója
  • 5. napirend Szakágvezetők beszámolója
  • 6. napirend Mérleg és Közhasznúsági melléklet
  • 7. napirend Szövetségi költségvetés 2024