Elnökségi Hírlevél – 111. szám – 2023.03.05.

Kedves Sporttársaim!

Az éves rendes közgyűlésünk előtt az Alapszabály szerinti mandátum regisztráció és hitelesítés lezajlott a főtitkári irodában. A 393 lehetséges mandátumból 103 küldöttet regisztráltak a tagegyesületeink, így 2023.03.18-án ez lesz a maximális, szavazattal rendelkező résztvevőink száma. Csatolom a mandátum-táblát, amiből mindenki láthatja versenyengedély számok alapján, hogy mely egyesület és hány küldöttet delegált a közgyűlésre.

Az elnökség nevében újra kérek minden regisztrált küldöttet, hogy vegyetek is részt a közgyűlésen! A határozatképességhez legalább a 103 regisztrált mandátum fele, plusz egy szavazat szükséges, és ezt minden egyes döntés során vizsgálni kell, vagyis ennek a minimális létszámnak a közgyűlés végéig jelen kell lennie ahhoz, hogy ne kelljen megismételt közgyűlést tartani… Kérlek, segítsetek abban, hogy ne kelljen újra időt, pénzt, és energiát fordítani egy feleslegesen megismételt közgyűlés lebonyolítására.

A mandátummal rendelkező küldöttek már emailben megkapták a főtitkártól a teljes közgyűlési anyagot, de mivel a közgyűlés és annak anyagai nyilvánosak, ezért jelen hírlevelünk mellékleteként közzétesszük a teljes dokumentációt, ami hamarosan a szövetségi honlapon is szabadon elérhető lesz minden érdeklődő számára.

Ezúton is mindenkinek – akinek része volt sport-, sportdiplomáciai-, lobbi-, szakmai-, pénzügyi-, és egyéb sikereink eléréseben az elmúlt év során – köszönöm a munkáját az egész elnökség nevében.

További sikereket és kitartást kívánok közösen magunknak, szövetségünk további építése érdekében.
Legyen Béke, Rend, és Haladás!

Az MDLSZ Elnöksége nevében, sporttársi üdvözlettel,

Dr. Fábián Lajos Károly
elnök

LETÖLTHETŐ dokumentum