Kedves Sporttársaink, és Barátaink!

A második hónap sem volt könnyebb, mint az első. Komoly tempót diktálunk magunknak, hiszen közel az év vége és a formális záráson és a 2018-as versenyévad indításán túl millió, a Felügyelő Bizottságunk által feltárt ügyben is adódnak teendőink. Aki követi elnökségi üléseink anyagát, láthatja, hogy mivel töltjük az időnket.

Sok jó hírünk is van azonban, amit örömmel osztunk meg Veletek.

1) Megkezdte munkáját a demokratikus alapokon nyugvó egyeztető fórum, mely csapat célja az új alapszabályunk alapelveinek kidolgozása. Sok-sok vitával, de haladnak előre.

2) Új szakággal bővült a Szövetség, 2017.12.07-i hatállyal befogadtuk a Gyors Kombinált szakágat, mely unikális versenyzési lehetőséget biztosít egy rendkívül gyakorlatias és érdekes sportágban. A szakág vezetője Szikszay Tamás, helyettese Póka Tibor, a szakág vezető bírója Leskó Éva. Gratulálunk az elmúlt teszt évben elvégzett munkájukhoz, és sok sikert kívánunk nekik sok jó versennyel és sportsikerrel. (Ld. 2017.12.07./06. Elnökségi Határozat)

3) Tizenkét fiatal sportolónk fejlődését és felkészülését támogattuk a 2017-es junior keretből maradt .22-es lőszerekkel, ami fejenként 2’500 darabot jelent. (Ld. 2017.12.07./03. Elnökségi Határozat)

4) Fejenként 5’000 darab, összesen 15’000 darab .22-es lőszerrel támogatjuk az évek óta komoly nemzetközi sikereket elérő Steel Challenge csapatunk 2018-as felkészülését. A csapat tagjai Kiss József, Tanács Gábor, és László Endre. (Ld. 2017.12.07./04. Elnökségi Határozat)

5) Folytatjuk lobbi tevékenységünket az MDLSZ Nemzeti Versenysport Szövetségbe és a Honvédelmi Sportszövetségbe történő felvétele érdekében.

6) Megalakult a bírói bizottságunk. Lőw Szabolcs alelnök felügyelete mellett, Belme Attila vezetésével Sötét Gábor (IPSC), László Endre (Steel Challenge), Medveczki Zoltán (IMSSU), Póka Tibor (IDPA), és Leskó Éva (Gyors Kombinált) alkotják a teamet. A Gyorspont szakág vezető bírója még kiválasztás alatt.

Az MDLSZ Elnöksége nevében mindenkinek Áldott Karácsonyt, valamint Eredményekben és Sportsikerekben Gazdag, Boldog Új Esztendőt kíván,

Dr. Fábián Lajos, elnökségi tag