Tisztelt Sporttársak,

A szövetségi digitális rendszerbe feltöltött, versenyzők által elért 2023. évi versenyeredmények alapján elkészült a versenyzői minősítések jóváírásait tartalmazó adattábla.

Minden versenyző 2023. évi jóváírt minősítéseit a sportolói portálja már tartalmazza.

Közzététel módjai:

1/ Az elkészült minősítéseket tartalmazó listát letölthető formában tettük közzé a szövetségi honlap “Hírek” rovatában.

2/ Annak biztosítása érdekében, hogy az információ minden érintetthez eljusson, ezért ennek a tájékoztató levélnek a másolatát melléklettel együtt megküldöm az érintettek szövetségi digitális rendszerbe rögzített elektronikus címére is.

A közzétételre kerülő lista tanulmányozásával mindenkinek lehetősége van arra, hogy a táblázatban piros számmal jelölt, saját MDLSZ azonosítója alapján ellenőrizze a megszerzett minősítéseit.

A versenyzői minősítések önálló ellenőrzésére és a vélelmezett hibák beküldésére 2023.12.26. 24.00 óráig van lehetőség, 12.28-án a lista végleges zárása, majd 12.29-én kikerül a végleges versenyzői minősítési lista a szövetségi honlapra.

Versenyzői minősítések korrekciója: A korrekciós kéréseket csak írásban fogadjuk el, amit a főtitkár részére – haiszky.erno@mdlsz.com – e-mailben kell megküldeni legkésőbb 2023.12.26. 24.00. óráig.

Telefonhívás, sms stb. útján küldött igénybejelentés alapján nem módosítunk.

Kérjük, hogy akinek korrekciós kérése lesz, az a levelében adja meg nevét, MDLSZ azonosítóját, valamint az érintett verseny pontos MDLSZ versenyszámát, írja le pontosabban, hogy mi a probléma, mit hiányol stb.

2023.12.28-án véglegesítjük a versenyzők 2023. évi minősítéseit, majd az új, – a megalapozott korrekciós jelzések adataival módosítva – kiegészítve – minősítések 12.29-én kikerülnek a szövetségi honlapra.

FONTOS: A véglegesített, már lezárt versenyzői minősítési listát utólagosan, 2024-ben nem módosítjuk.

Versenyzői minősítési jegyzék 2023. év….. Letölthető

Budapest, 2023.12.22.

Haiszky Ernő Zoltán
MDLSZ főtitkár