Tisztelt Sporttársak,

A szövetségi digitális rendszerbe feltöltött, versenyzők által elért 2022. évi versenyeredmények alapján elkészült a versenyzői minősítések jóváírásait tartalmazó adattábla.

Minden versenyző 2022. évi jóváírt minősítéseit a sportolói portálja már tartalmazza.

Közzététel módjai:
1/ Az elkészült minősítéseket tartalmazó listát pdf. formátumban 2022.12.21-én közzétesszük a szövetségi honlap “Hírek” rovatában.
2/ Annak biztosítása érdekében, hogy az információ minden érintetthez eljusson, ezért ennek a tájékoztató levélnek a másolatát mellékletekkel együtt megküldöm az érintettek szövetségi digitális rendszerbe rögzített elektronikus címére is.

A közzétételre kerülő lista tanulmányozásával mindenkinek lehetősége van arra, hogy saját MDLSZ azonosítója alapján ellenőrizze a megszerzett minősítéseit.

Az előző évektől eltérően az IT sajnos csak 2022.12.23-ig végez tevékenységet, ez után egészen év végéig csak ügyelet van, ami nagyon korlátozott munkavégzést tesz lehetővé, ezért az elért versenyzői minősítések önálló ellenőrzésére csak egy nap áll rendelkezésre.

Versenyzői minősítések korrekciója: A korrekciós kéréseket csak írásban fogadjuk el, amit a főtitkár részére – haiszky.erno@mdlsz.com – e-mailben kell megküldeni, telefonos hívás alapján nem módosítunk.

Kérjük, hogy akinek korrekciós kérése lesz, az a levelében adja meg nevét, MDLSZ azonosítóját, valamint az érintett verseny pontos MDLSZ versenyszámát, írja le minél pontosabban, hogy mi a probléma, mit hiányol, stb.

2022.12.28-án véglegesítjük a versenyzők 2022. évi minősítéseit, majd az új, – a megalapozott korrekciós jelzések adataival módosítva – kiegészítve – minősítések kikerülnek a sportolói portálokra.

FONTOS: A véglegesített, már lezárt versenyzői minősítési listát utólagosan, 2023-ban nem tudjuk módosítani.

Versenyzői minősítési jegyzék 2022. év 00005-05590-ig…….Letölthető
Versenyzői minősítési jegyzék 2022. év 05595-08582-ig…….Letölthető

Haiszky Ernő Zoltán
MDLSZ főtitkár