MAGYAR DINAMIKUS LÖVÉSZSPORT SZÖVETSÉG

PROGRAMAJÁNLÓ

Országos Nyílt Nap
2018. november 24.

Gyerekeknek (6-18év)

Szövetségünk utánpótlásképzésében az alapvető fegyverkultúra oktatásával biztosítani tudjuk, hogy a fiatalok rendelkezzenek a biztonságos fegyverkezelés kompetenciájával. Nyílt napunkon az elméleti oktatás során neves oktatóktól kaphatnak ismereteket a honvédelmi alapismeretek tekintetében a lőelméletről, a fegyverkezelés biztonságáról, a célkiválasztásról és leküzdésről, az általános és lőtéri fegyelmi rendszerről. Gyakorlatban valóságű airsoft fegyverekkel próbálhatják ki a lövészetet a szövetségünk összes szakágában, a nap végére eljutva a szituációs lövészetekig, ahol akár mozgásból életszerű feladatokat kell megoldaniuk.

Rapidshooting Airsoft Lőtér - Budapest

+36 (20) 454-5659
http://rapidshooting.hu/

Felnőtteknek (18 éves kortól)

Szövetségünk fontosnak tartja a felnőtt és fiatal felnőtt társadalomban a fegyverkezelési alapismeretek és a biztonságos fegyverkezelés minél szélesebb körben való terjesztését. A történelmi multú Egerben, mint egyetem és diákvárosban elsősorban a felsőoktatás intézmények tanulóit, illetve frissen végzett diákjait kívánjuk megszólítani. A nyílt napon a lőtér gyakorlattal és rendvédelmi szolgálattal rendelkező lövészetvezetőitől elméleti oktatást kapnak a lőfegyverek jogi szabályozásról, biztonságos használatáról, fegyverkezelésről, majd gyakorlaban különböző maroklőfegyvereket és gépkarabélyokat próbálhatnak ki.

Szászvári Lőtér

+36 (30) 366-9109

Kazamata Lőtér - Eger

+36 (30) 737-4503
http://www.kazamataloter.hu/

Családoknak (gyerekekkel)

Az aktív kikapcsolódást kedvelő gyermekes családokat kívájuk megszólítani a nyílt nap keretében, és biztosítani számukra egy egész napos programot. A jászberényi és a pátyi lőtéren több rövid előadás keretében tájékoztatjuk a résztvevőket a lövészsportokról, a gyerekkorban elkezdett sportlövészet jótékony hatásáról a fizikai, lelki és szellemi aktivitásra. Nap közben több vetélkedőn vehetnek részt a családok, többek között íjászat, légpuska lövészet és természetesen az arra jogosultak kipróbálhatják magukat a szakágak versenyszámaiban is.

Honfoglalás lovas és lövészklub - Jászberény

Habencius Ferenc
5100 Jászberény, Nyíl út 8/a
+36 (30) 858-7812

Fekete sólyom lövészklub - Páty

+36 (20) 409-7197
http://www.patyiloter.hu/

Az MDLSZ szervezésében a  Honvédelmi Sportszövetség támogatásával

© 2021 MDLSZ. All Rights Reserved / Minden jog fenntartva.